– Álarcok nélkül –

Tartalom felhasználása


A The world of Ildiko nevű blog oldalán közzétett szövegek teljes egészében az oldalgazda Kiss Ildikó Judit munkái és tulajdona. Az oldalon található képek többsége royalty free képgyűjtő portálokról származik, melyek a blogbejegyzés alatt mindig meg vannak jelölve forrásként, illetve saját tulajdonú fényképek. A saját tulajdonú fényképek nem felhasználhatóak ezen a blogon kívűl az írásos engedélyem nélkül. Az arcképeim jogtalan felhasználása tilos.

A szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény értelmében tilos máshol közzétenni az itt megjelent írásokat. Mindegyiket. A blogon található írások megoszthatóak, ha a bejegyzés első néhány sora kerül átemelésre, majd a folytatásért erre a blogra kattint az olvasó vagy ha kiragadsz egy idézetet, miközben megosztod linkkel az írást. Az egész írást tehát kimásolni és megosztani tilos, akkor is, ha alatta linkeled a forrást! Minden megosztás szigorúan csak változtatások nélkül lehetséges.

Ha idézni szeretnél egy-egy írásomból tehát azt is kizárólag a hozzá tartozó poszt linkjének megosztásával teheted meg, illetve ha a blog Facebook oldaláról osztod meg, a megosztás gombbal.

Ha szeretnéd leközölni írásaim egyikét weboldaladon, online magazinodban, gyűjtő-portálodon illetve blogodon, azt kizárólag az én írásos engedélyemmel teheted meg, de ebben az esetben sem változtathatod meg sem a címét, sem tartalmát.

Itt elérsz: theworldofildiko@gmail.com

Köszönöm.

Kiss Ildikó Judit

Véleményed, gondolatod van? Szólj hozzá bátran!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

Basic HTML is allowed. Your email address will not be published.

Subscribe to this comment feed via RSS

%d blogger ezt kedveli: