Youtube csatornám lett!

Alig hihető módon! Nem ragoznám túl most írásban, hogy a kissé zárkozotabb énemet hogyan vettem erre rá, inkább nézzétek meg ezt a nagyon profi felvételt a telefonommal, mindent elmondok benne alig három percben.

Szeretettel:

I.

Szerző::

"Megtanultam, hogy magamtól nem bújhatok el, mert magamat bennem hordozom..." "Ho imparato che non posso nascondermi da me stessa, perché mi porto dentro di me..."

4 thoughts on “Youtube csatornám lett!

  1. Nekem ez óriási határfeszegetés. Kb olyan élmény volt, mint az első blogbejegyzés. Vagy, amikor az első fotómat feltettem az oldalra és vállaltam, hogy ez én vagyok és írom ezt a blogot. Nekem ezek mindig újabb határok voltak. Az írások megosztása előtt is izgulok, kb mindig. Néha azt érzem, hogy “hogy jövök én ehhez” vagy azt mondom “ez túl sok” vegül legyintek. Mondjuk a második videómat pl leszedtem, mert kb hányingerem lett mikor visszanéztem a harmadikat pedig húszezren nézték meg Facebookon, de nekem az sem tetszik különösebben, azért remelem egyre jobbak lesznek a következő felvételek.

   Kedvelés

   1. Jujj, erről hogy maradtam le?! ( Hát úgy, hogy az egyetem beszívta az agyamat 😀 ) Nagyon jó videó, és nagyon jól áll neked ez a műfaj – meg is osztottam azonnal! Mikor jön a következő?

    Kedvelés

Véleményed, gondolatod van? Szólj hozzá bátran!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s