Infó

 

 

Szia. Örülök, hogy itt vagy.

A blog az elmúlt években több változáson is keresztül esett. Először egy virtuális napló volt, egyfajta kiadása a bennem tomboló érzéseknek. Később havonta megosztottam rajta gondolataimat is, bármiről, ami épp foglalkoztatott, de mindezt már egy ideje nem éreztem elégnek. Szerettem volna önkifejezésem virtuális terét tágítani, így született meg az új The World of Ildiko.

A blog bár az én személyes ízlésem, tudásom és véleményem tükrözi, mindeközben szól a világról is, az életről, benne nőkről és férfiakról, sorsokról, különleges helyekről, ahol jártam és mindenről, ami érdekelhet legyen az természet, utazás, érdekességek, tudományos és  technikai találmányok, környezetvédelem, a temrészet védelme és vele Földünk óvása, vagy éppen gasztronómia, ami az írás mellett a másik legnagyobb szenvedélyem. Tudom kissé eklektikusnak tűnik mindez, de ez vagyok én, sok dolog érdekel. A menüknek és az azokat érintve elfelé nyíló alkategóriáknak köszönhetően nagyon is átláthatóan fel vannak osztva a témák a blog felületén, így mindenki megtalálja azt, ami őt is érdekleheti.

Olvasd el a tartalom felhasználására vonatkozó jogi részt is ide klikkelve. 

A te véleményed, meglátásod  is érdekel, amit kommentben megírhatsz nekem a bejegyzések alatt vagy akár e-mailben is a theworldofildiko@gmail.com címen.

Ha pedig van egy történeted, amit elmesélnél, egy részlet az életedből, ami szerinted adhat és segíthet másoknak, csak te névtelenül szeretnéd vagy nem tudod, hogyan kezdj bele, akkor nyugodtan írd meg nekem és én itt a blogomon megírom “helyetted”.

Érezd jól magad az online világomban.

Ildikó

Szerző::

"Megtanultam, hogy magamtól nem bújhatok el, mert magamat bennem hordozom..." "Ho imparato che non posso nascondermi da me stessa, perché mi porto dentro di me..."

One thought on “Infó

Véleményed, gondolatod van? Szólj hozzá bátran!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s