Pedig megígérted…

    Egész nap érzem… Ma érzem. A súlyt. A szilánkokat. A lyukat lelkem közepén. Téged benne. Tudom, hogy nem vagy a legjobb ember akit az utamba sodort az élet. Látom a hibáidat. Ismerlek. Nem képzellek másnak, nem festelek szebbé. Az egód, a hiúságod, a gyarlóságaid…Semmi nem rémiszt meg. A legsötétebb részeidtől sem félek. Ahogy a legcsillogóbb tulajdonságod sem vakít el. Tudom, hogy ki vagy. Mégis minden lélegzetvételemmel szeretlek. Minden mélységeddel, minden magasságoddal együtt, te vagy az akit a szememben látok, amikor tükörbe nézek. Nem tudlak nem szeretni. Ez vagyok én. Pedig megígérted, hogy egy nap gyülőlni foglak! 
    Összetörtél mindent. Engem, magadat, álmokat, reményeket, emlékeket, illúziókat. Hitet ingattál meg. Senkivé tettél az életedben, hogy a minden te lehess. Ez vagy te. Olyan nap mégsincs, amilyet ígértél. Soha nem is lesz.

    I. 

Szerző::

"Megtanultam, hogy magamtól nem bújhatok el, mert magamat bennem hordozom..." "Ho imparato che non posso nascondermi da me stessa, perché mi porto dentro di me..."

One thought on “Pedig megígérted…

Véleményed, gondolatod van? Szólj hozzá bátran!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s